Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Gratis verzending ✓

Snelle levering ✓

Gratis 14 dagen retour ✓

Alleen voor een beperkte tijd: Ontvang 13% korting op ons BALERNA M Ultimate Storage System⎪Finder

Datenschutzerklärung

Swissdigital Europe GmbH ("SDD") respecteert uw privacy.

Lees het volgende voor meer informatie over ons privacybeleid ("dit beleid"). Dit beleid is van toepassing op SDD-websites, -producten en -diensten die links naar dit beleid weergeven of aanbieden.

Dit beleid beschrijft hoe SDD uw persoonsgegevens verwerkt, maar het behandelt mogelijk niet alle mogelijke scenario's voor gegevensverwerking. SDD kan u informeren over product- of dienstspecifieke gegevensverzameling door middel van aanvullend beleid of kennisgevingen die voorafgaand aan de verzameling worden verstrekt.

Dit beleid beschrijft:

  1. Hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken
  2. Cookies en vergelijkbare technologieën
  3. Hoe we persoonlijke gegevens vrijgeven
  4. Toegang tot en controle over uw persoonlijke gegevens
  5. Hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen
  6. Hoe wij persoonsgegevens van kinderen verwerken
  7. Externe aanbieders en hun diensten
  8. Internationale doorgifte van uw persoonsgegevens
  9. Updates van dit beleid
  10. Hoe u contact met ons kunt opnemen

1. Hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die, op zichzelf of in combinatie met andere gegevens, kunnen worden gebruikt om een ​​natuurlijke persoon te identificeren. U verstrekt ons dergelijke gegevens rechtstreeks wanneer u onze websites, producten of diensten gebruikt of met ons communiceert door bijvoorbeeld een SDD-account aan te maken of contact met ons op te nemen voor ondersteuning. We kunnen ook gegevens verkrijgen door vast te leggen hoe u omgaat met onze websites, producten of diensten. We kunnen bijvoorbeeld technologieën zoals cookies gebruiken of gebruiksgegevens ontvangen van software die op uw apparaat draait. Zoals wettelijk is toegestaan, kunnen we ook gegevens verkrijgen van openbare en commerciële bronnen van derden, bijvoorbeeld door statistieken van andere bedrijven te kopen ter ondersteuning van onze diensten. De persoonlijke gegevens die we verzamelen omvatten naam, geslacht, bedrijfsnaam, functie, post- en e-mailadressen, telefoonnummer, inloggegevens (account en wachtwoord), foto's en certificaatinformatie enz., afhankelijk van hoe u omgaat met SDD, voor bijvoorbeeld de website die u bezoekt of de producten en diensten die u gebruikt. We verzamelen ook de informatie die u ons verstrekt en de inhoud van berichten die u ons stuurt, zoals de vraaginformatie die u verstrekt, of de vragen of informatie die u verstrekt voor klantenservice.

Voordat u de producten of diensten van SDD gebruikt, moet u mogelijk persoonlijke gegevens verstrekken. In sommige gevallen kunt u ervoor kiezen om uw persoonsgegevens niet aan SDD bekend te maken. Het niet verstrekken van bepaalde gegevens aan SDD kan echter betekenen dat we u bepaalde producten of diensten niet kunnen leveren of kunnen reageren op een probleem dat u heeft gemeld.

Wij kunnen uw persoonsgegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Een account aanmaken.
  • Het vervullen van uw transactie- of serviceverzoeken, inclusief het uitvoeren van bestellingen; het leveren, activeren of verifiëren van producten of diensten; het geven van trainingen en certificeringen; het beheren en verwerken van opleidings- en certificeringsexamens; deelnemen aan lokale of virtuele activiteiten; voldoen aan uw verzoeken om wijzigingen of u voorzien van de gevraagde informatie (zoals marketingmateriaal voor producten en diensten, en witboeken); en technische ondersteuning bieden.
  • Contact met u opnemen met uw toestemming; u informatie sturen over producten en diensten die u mogelijk interesseren; u uitnodigen om deel te nemen aan SDD-activiteiten (waaronder promotionele activiteiten), marktonderzoeken of tevredenheidsonderzoeken; of u marketinginformatie te sturen. Als u dit soort informatie niet wilt ontvangen, kunt u zich op elk moment afmelden.
  • Het sturen van belangrijke mededelingen, zoals installatie van en updates voor het besturingssysteem of de applicatie.
  • U een aangepaste gebruikerservaring en inhoud bieden.
  • Het kwalificeren en managen van leveranciers en zakelijke partners, en het communiceren of werken met leveranciers en zakelijke partners.
  • Onze producten en diensten verbeteren door middel van interne audits, data-analyse en onderzoek.
  • Analyseren van de efficiëntie van onze bedrijfsvoering en evalueren van marktaandeel.
  • Problemen oplossen wanneer u ons foutrapporten stuurt.
  • Het synchroniseren, delen en opslaan van de gegevens die u uploadt of downloadt en de gegevens die nodig zijn voor het uploaden en downloaden.
  • Het waarborgen van de veiligheid van onze producten, diensten en klanten of gebruikers, het uitvoeren en verbeteren van onze programma's voor verliespreventie en fraudebestrijding.
  • Voldoen aan en handhaven van toepasselijke wettelijke vereisten, industriestandaarden en ons beleid.

SDD kan ook niet-persoonlijk identificeerbare informatie (niet-PII) verzamelen en gebruiken. Niet-PII is informatie die niet kan worden gebruikt om een ​​bepaald individu te identificeren. Zo zal SDD statistische gegevens verzamelen, zoals het aantal bezoeken aan haar website. We verzamelen deze gegevens om te begrijpen hoe gebruikers onze websites, producten en diensten gebruiken, zodat we onze diensten kunnen verbeteren en beter aan uw behoeften kunnen voldoen. SDD kan naar eigen goeddunken niet-PII voor andere doeleinden verzamelen, gebruiken, verwerken, overdragen of openbaar maken.

We zullen ons best doen om uw persoonlijke gegevens te isoleren van niet-PII en ervoor te zorgen dat de twee soorten gegevens afzonderlijk worden gebruikt. Als persoonlijke gegevens worden gecombineerd met niet-PII, worden deze tijdens de verwerking nog steeds als persoonlijke gegevens behandeld.

SDD zal uw persoonsgegevens verwerken volgens de vereisten van de toepasselijke wetgeving op een passende wettelijke basis, waaronder:

  • Verwerking van uw persoonsgegevens om het contract uit te voeren bij het beantwoorden van een transactie of serviceverzoek;
  • Het verwerken van uw persoonsgegevens met uw toestemming;
  • Verwerking op basis van de legitieme belangen van SDD of een derde partij wanneer we uw persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen, marketing- of marktonderzoeken uit te voeren, onze producten en diensten te verbeteren, onze verliespreventie- en fraudebestrijdingsprogramma's uit te voeren en te verbeteren, en andere doeleinden. Gerechtvaardigde belangen zijn onder meer om ons in staat te stellen ons bedrijf effectiever te beheren en te exploiteren en onze producten en diensten te leveren; het beschermen van de veiligheid van onze bedrijven, systemen, producten, diensten en klanten; intern beheer; het naleven van interne beleidslijnen en processen; en andere legitieme belangen beschreven in dit beleid;
  • Het verwerken van uw persoonsgegevens indien nodig om te voldoen aan en te voldoen aan wettelijke verplichtingen.


2. Cookies en vergelijkbare technologieën

2.1 Cookies

Om ervoor te zorgen dat onze website correct werkt, kunnen we soms een klein stukje gegevens, een cookie genaamd, op uw computer of mobiele apparaat plaatsen. Een cookie is een tekstbestand dat door een webserver op een computer of mobiel apparaat wordt opgeslagen. De inhoud van een cookie kan alleen worden opgehaald of gelezen door de server die de cookie aanmaakt. De tekst in een cookie bestaat vaak uit identifiers, sitenamen en enkele cijfers en tekens. Cookies zijn uniek voor de browsers of mobiele applicaties die u gebruikt en stellen websites in staat om gegevens zoals uw voorkeuren of items in uw winkelwagen op te slaan.

Net als veel andere websites of internetserviceproviders gebruikt SDD cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Sessiecookies worden na elk bezoek verwijderd, terwijl permanente cookies bij meerdere bezoeken op hun plaats blijven. Cookies stellen websites in staat om uw instellingen zoals taal, lettergrootte op uw computer of mobiele apparaat of andere browservoorkeuren te onthouden. Dit betekent dat een gebruiker niet bij elk bezoek zijn voorkeuren opnieuw hoeft in te stellen. Integendeel, als er geen cookies worden gebruikt, zullen websites u elke keer dat u een webpagina laadt, behandelen als een nieuwe bezoeker. Als u bijvoorbeeld wordt omgeleid naar een andere webpagina vanaf een website waarop u al bent aangemeld en vervolgens terugkeert naar de oorspronkelijke website, wordt u niet herkend en moet u opnieuw inloggen.

SDD zal geen cookies gebruiken voor doeleinden die niet in dit beleid worden vermeld. U kunt cookies beheren of verwijderen op basis van uw eigen voorkeuren. Ga voor meer informatie naar AboutCookies.org. U kunt alle cookies die op uw computer zijn opgeslagen wissen en de meeste webbrowsers bieden de mogelijkheid om cookies te blokkeren. Daarbij moet u echter bij elk bezoek aan onze website de gebruikersinstellingen wijzigen. Ontdek hier hoe u de cookie-instellingen voor uw browser kunt beheren:

  • Internet Explorer
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari
  • Opera

2.2 Webbakens en pixeltags

Naast cookies kunnen we op onze websites ook andere vergelijkbare technologieën gebruiken, zoals webbakens en pixeltags. Wanneer u bijvoorbeeld een e-mail van SDD ontvangt, kan deze een doorklik-URL bevatten die naar een webpagina van SDD linkt. Als u op de link klikt, zal SDD uw bezoek volgen om ons te helpen meer te weten te komen over uw voorkeuren voor producten en diensten en om onze klantenservice te verbeteren. Een webbaken is een transparante grafische afbeelding die is ingesloten in een website of in een e-mail. We gebruiken pixeltags in e-mails om erachter te komen of een e-mail is geopend. U kunt zich op elk moment afmelden voor de SDD-mailinglijst als u niet op deze manier wilt worden gevolgd.

Door onze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies, webbakens en pixeltags zoals hierboven beschreven.

3. Hoe we persoonlijke gegevens vrijgeven

SDD deelt uw persoonsgegevens met andere partners, zoals beschreven in dit Beleid, wanneer diensten worden geleverd door partners die door SDD zijn geautoriseerd. Wanneer u bijvoorbeeld een online aankoop doet bij SDD, moeten wij uw persoonsgegevens delen met de logistieke dienstverlener om de verzending te regelen of een partner om diensten te verlenen. Bovendien kunnen we als wereldwijd bedrijf persoonlijke gegevens delen met aan SDD gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen.

Om te voldoen aan toepasselijke wetgeving of te reageren op geldige juridische procedures, kan SDD uw persoonsgegevens ook bekendmaken aan rechtshandhavingsinstanties of andere overheidsinstanties. Als SDD betrokken is bij een herstructurering, fusie en overname, of een faillissements- of vereffeningszaak in een bepaald rechtsgebied, kunnen uw persoonsgegevens worden bekendgemaakt in verband met de transactie. SDD kan uw gegevens ook vrijgeven wanneer dit gepast is, bijvoorbeeld om de Algemene Voorwaarden uit te voeren, wanneer wij van mening zijn dat openbaarmaking noodzakelijk of gepast is om lichamelijk letsel of financieel verlies te voorkomen, of wanneer het verband houdt met een onderzoek naar vermoedelijke of daadwerkelijke illegale activiteiten.

4. Toegang tot en controle over uw persoonlijke gegevens

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle persoonlijke gegevens die aan SDD worden verstrekt correct zijn. SDD zet zich in om de juistheid en volledigheid van persoonsgegevens te handhaven en de gegevens up-to-date te houden.

Voor zover vereist door de toepasselijke wetgeving, kunt u (i) het recht hebben op toegang tot bepaalde persoonlijke gegevens die we over u bewaren, (ii) verzoeken dat we onjuistheden in die gegevens bijwerken of corrigeren, (iii) bezwaar maken of ons gebruik beperken van uw persoonsgegevens, en (iv) ons vragen om uw persoonsgegevens uit onze database te verwijderen. Om deze rechten uit te oefenen, klik hier om uw feedback online te geven. Uw schriftelijke verzoek kan nodig zijn voor de beveiliging. We kunnen het verzoek afwijzen als we redelijke gronden hebben om aan te nemen dat het verzoek frauduleus of onhaalbaar is of de privacy van anderen in gevaar kan brengen.

Indien toegestaan ​​door toepasselijke wetgeving, hebt u het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken wanneer SDD uw persoonsgegevens verwerkt op basis van uw toestemming. Intrekking heeft echter geen invloed op de legitimiteit en effectiviteit van hoe wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van uw toestemming voordat de intrekking plaatsvindt; evenmin heeft het invloed op gegevensverwerking op basis van een andere rechtvaardiging dan uw toestemming.

Als u denkt dat de manier waarop wij uw persoonlijke gegevens verwerken niet in overeenstemming is met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming, kunt u contact opnemen met de relevante bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit. U vindt de informatie om contact op te nemen met de gegevensbeschermingsautoriteiten van de EU op http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm.

5. Hoe we uw persoonlijke gegevens beschermen en bewaren

De veiligheid van uw persoonsgegevens is belangrijk voor ons. We gebruiken passende fysieke, beheers- en technische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, gebruik, wijziging, schade of verlies. We gebruiken bijvoorbeeld cryptografische technologieën voor gegevensvertrouwelijkheid, beschermingsmechanismen om aanvallen te voorkomen en toegangscontrolemechanismen om alleen geautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens toe te staan. We bieden ook trainingen over beveiliging en privacybescherming voor werknemers om hen bewust te maken van de bescherming van persoonsgegevens. SDD zet zich in voor de bescherming van uw persoonsgegevens; Houd er echter rekening mee dat geen enkele beveiligingsmaatregel perfect is.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan nodig is voor de doeleinden vermeld in dit beleid, tenzij verlenging van de bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan ​​is. De gegevensopslagperiode kan variëren per scenario, product en service. De standaarden die SDD gebruikt om de bewaartermijn te bepalen zijn als volgt: de tijd die nodig is om persoonsgegevens te bewaren voor zakelijke doeleinden, waaronder het leveren van producten en diensten; het bijhouden van overeenkomstige transactie- en bedrijfsgegevens; het beheersen en verbeteren van de prestaties en kwaliteit van producten en diensten; het waarborgen van de veiligheid van systemen, producten en diensten; het afhandelen van mogelijke vragen of klachten van gebruikers en het lokaliseren van problemen; of de gebruiker akkoord gaat met een langere bewaartermijn; en of de wetten, contracten en andere gelijkwaardigheden speciale vereisten hebben voor het bewaren van gegevens; enz. We bewaren uw registratiegegevens zolang uw account nodig is voor de dienstverlening. U kunt ervoor kiezen om uw account af te melden. Nadat u uw account hebt afgemeld, zullen we stoppen met het aanbieden van producten en diensten via uw account en uw relevante persoonlijke gegevens verwijderen, op voorwaarde dat verwijdering niet anders wordt bepaald door speciale wettelijke vereisten.

6. Hoe we persoonsgegevens van kinderen verwerken

Onze websites, producten en diensten zijn in de eerste plaats bedoeld voor volwassenen. Een kind mag geen SDD-account aanmaken zonder toestemming van een ouder of voogd. Als de persoonsgegevens van een kind worden verzameld met voorafgaande toestemming van de ouders, zullen we de gegevens alleen gebruiken of vrijgeven zoals wettelijk is toegestaan, met de uitdrukkelijke toestemming van de ouders of voogden van het kind, of wanneer dit nodig is voor de bescherming van het kind. Als we per ongeluk de persoonlijke gegevens van een kind verzamelen zonder geverifieerde voorafgaande toestemming van de ouders van het kind, zullen we proberen de gegevens zo snel mogelijk te verwijderen.

7. Externe aanbieders en hun diensten

Om een ​​positieve gebruikerservaring te garanderen, kunt u inhoud of weblinks ontvangen van andere derden dan SDD en haar partners ("derden"). SDD heeft niet het recht om dergelijke derden te controleren, maar u kunt ervoor kiezen om de links te gebruiken, de inhoud te bekijken en/of toegang te krijgen tot de producten of diensten die door derden worden geleverd.

SDD heeft geen controle over de privacypraktijken en het gegevensbeschermingsbeleid van derden die niet onder dit beleid vallen. Wanneer u persoonlijke informatie aan een dergelijke derde partij verstrekt, dient u het privacybeleid van de derde partij te lezen en te raadplegen.

8. Internationale doorgifte van uw persoonsgegevens

Als wereldwijd bedrijf kunnen uw persoonlijke gegevens die door SDD worden verzameld, worden verwerkt of geraadpleegd in het land/de regio waar u onze producten en diensten gebruikt of in andere landen/regio's waar SDD of haar gelieerde ondernemingen, dochterondernemingen, dienstverleners of zakenpartners aanwezig zijn . Deze rechtsgebieden kunnen verschillende wetten inzake gegevensbescherming hebben. In dergelijke omstandigheden zal SDD maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de gegevens worden verwerkt zoals vereist door dit Beleid en de toepasselijke wetgeving, inclusief wanneer de persoonlijke gegevens van de betrokkene worden overgedragen van de EU naar een land of regio waarvan de EU-commissie heeft erkend dat Om een ​​adequaat niveau van gegevensbescherming te waarborgen, kunnen we verschillende juridische mechanismen gebruiken, zoals het ondertekenen van modelcontractbepalingen die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie, het verkrijgen van toestemming voor de grensoverschrijdende doorgifte van een gegevenssubject in de EU, of het implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals anonimiseren van persoonsgegevens vóór grensoverschrijdende gegevensoverdracht.

9. Updates van dit beleid

SDD behoudt zich het recht voor om dit Beleid op elk moment bij te werken of te wijzigen. We zullen het nieuwste privacybeleid op deze pagina vrijgeven voor eventuele wijzigingen. Als er belangrijke wijzigingen worden aangebracht in het privacybeleid, kunnen we u via verschillende kanalen op de hoogte stellen, bijvoorbeeld door een bericht op onze website te plaatsen of u een directe kennisgeving te sturen.

10. Hoe u contact met ons kunt opnemen

Als u problemen heeft om contact op te nemen met SDD, klik dan hier .

Wanneer uw persoonsgegevens door SDD worden verwerkt in overeenstemming met dit Privacybeleid, is de SDD-entiteit die op uw verzoek reageert, contact met u opneemt, u producten of diensten levert, of een contract met u heeft ondertekend of op het punt staat een contract met u te ondertekenen, de verwerkingsverantwoordelijke van de bijbehorende persoonsgegevens.

Kar

Geen producten meer verkrijgbaar